Body-Solid har løsningen til din krop*.

Din krop* er vigtig for Body-Solid. Body-Solid kan rådgive dig ved spørgsmål og bekymringer om dit helbred eller din kondition, men også ved spørgsmål om træningsniveau eller træningsambitioner. Body-Solid holdet kan rådgive dig om køb af det rigtige udstyr og tilbehør til dine individuelle behov. Hvad enten det drejer sig om eller har Body-Solid en løsning til alle.

image Body-Solid gym systemer

Træningsmaskiner

Funktionelle trænere, Single Stack redskaber, Multitræningsredskaber, Free weight redskaber, Træningstilbehør...

image Body-Solid enkeltvægte

Enkeltvægte

Rigs, Racks, Træningsbænke, Dumbbells, Vægtskiver, Kettlebells...

image Body-Solid maskiner

Apparater

Smith maskiner, Skivebelastede maskiner, Leveragetræningsmaskiner, VKR, Kropsvægtstræning...

image Body-Solid gym systemer

Kredsløbstræning

Løbebånd, Crosstrænere, Motionscykler, Spinningscykler, Romaskiner...

image Body-Solid Udholdenhedstræning

Udholdenhedstræning

Yogabolde, Plyo boxe, Måtter, Sjippetov, Vægtveste...

image Body-Solid tilbehør

Tilbehør

Fittings, Landmines, Håndtrænere, Fitnesspakker, Vægtstangsrack...

Krops* Fokus:
dit fitnessmål

Målet for fitnesstræning kan være at vedligeholde et godt helbred, men hensigten kan også være mere specifik, som f.eks. vægttab, styrketræning, udholdenhedstræning eller genoptræning. Det er vigtigt at kende det vigtigste mål for at kunne vælge den bedste træning.

Oversigt over mulige fitnessmål:

illustration mål disk

Mål: Fitness

Husk, at det er vigtigt at følge et velafbalanceret træningsprogram, både for begynderen og for den erfarne sportsudøver.

Mål: Smidighed

Strækøvelser ved hjælp af en partner eller ved hjælp af fitnessudstyr kan forbedre og udvikle dine leds smidighed. Vedligeholdelse af leddenes bevægelighed kan forbedre livskvaliteten væsentligt.

Mål: Intervaltræning

Ved at skifte mellem moderate eller sværere fitnessøvelser og pauser eller anden form for afspænding, kan resultaterne af korttidsstyrketræningen forbedres. Denne form for træning er meget brugt i løbeprogrammer og cross-fit træningsprogrammer.

Mål: Vægttab

Motion kombineret med sunde spisevaner er den mest effektive måde at opnå vægttab på. Kalorieforbrændingen under cardiotræning giver et varigt resultat. Ved styrketræning forbrændes der kalorier længe efter afslutningen af træningen. Det er indlysende, at sport, fitness og intensiv træning er den bedste vej til vægttab.

Mål: Styrke

At bruge modstand til at forbedre muskel- og senestyrke gennem styrketræning kan give markante forbedringer af helbred og generel livskvalitet. Udbyttet omfatter øget knogle-, muskel-, sene- og ledbåndsstyrke. Styrketræning kan også forbedre hjertefunktionen, bidrage til vægttab og hæve det gode kolesterol.

Mål: Idræt

En forbedret idrætspræstation kan opnås gennem udvikling og kombination af styrke, fart, udholdenhed, balance, koordination og smidighed, samt forebyggelse af skader, ernæringsvejledning og selvtillid.

Mål: Kredsløbstræning

Cardio training is indispensable for good health. Effective cardio training strives for better endurance and perseverance.

Mål: Rehabilitation

Kredsløbstræning er uundværlig for et godt helbred. Effektiv cardiotræning giver bedre modstandskraft og udholdenhed.